Vepřové nudličky s cuketou a jarní cibulkou

Rychlý recept jen ze tří surovin. Základem je vepřová kotleta. Druhé nejlepší maso z vepřového. Dále cuketa, která je plná vitaminu a minerálů a třetí surovina je jarní cibulka. Jarní cibulka dodá pokrmu tu správnou chuť a vůni.

Vepřové nudličky s cuketou a jarní cibulkou
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 20 minut
Doba vaření
40 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 20 minut
Doba vaření
40 korun
Vepřové nudličky s cuketou a jarní cibulkou
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 20 minut
Doba vaření
40 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 20 minut
Doba vaření
40 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Vepřové maso si omyjeme a nakrájíme na nudličky. Osolíme a opepříme. Orestujeme na pánvi společně s olivovým olejem.
  2. Mezitím si cuketu oloupeme a nakrájíme na plátky. Jakmile bude maso hotové, dáme jej na talíř. Na výpeku orestujeme cuketu. Lehce osolíme a opět opepříme.
  3. Dále si ořízneme cibulku. Jen bílou část. Omyjeme a nakrájíme ji na kousky a přidáme do pánve k cuketě. Orestujeme.
  4. Zelenou část cibulky si omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Maso přidáme zpět do pánve a celé promícháme. Dáme na talíř a zelenou částí cibulky posypeme celou směs.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....