Vařené hovězí s kořenovou zeleninou | Paleo recepty
Countrylife.cz

Vařené hovězí s kořenovou zeleninou

728x90.gif

Znáte ten pocit, když si dáte perfektně uvařené hovězí maso na jazyk a nemusíte silně žvýkat a rozplývá se Vám na jazyku? Pokud ano tak toto je recept přímo pro Vás. Vařené hovězí s kořenovou zeleninou je delikatesa. V jednoduchosti je krása a toto je příklad skvělého receptu. Hovězí maso je během jedné hodiny až dvou měkké, ale když vydržíte ještě další 2 hodiny pomalu táhnout maso v hrnci tak si vysloužíte ten pocit. Doporučuji vařit větší množství masa. Klidně i 2 kg 🙂 Věřte, že na druhý den už nebude.

Vařené hovězí s kořenovou zeleninou
Print Recipe
Porce Doba přípravy
5-6 porcí 4 hodiny
Doba vaření
250 korun
Porce Doba přípravy
5-6 porcí 4 hodiny
Doba vaření
250 korun
Vařené hovězí s kořenovou zeleninou
Print Recipe
Porce Doba přípravy
5-6 porcí 4 hodiny
Doba vaření
250 korun
Porce Doba přípravy
5-6 porcí 4 hodiny
Doba vaření
250 korun
Suroviny
Porce: porcí
Pokyny
  1. Maso omyjeme a nakrájíme na hrubší kusy. Do hrnce dáme olivový olej a maso na něm orestujeme. Zalijeme vodou. Přidáme sůl a pepř a vaříme pomalu. Hodně pomalu.
  2. Během vaření a měknutí masa přiléváme vodu. Maso samotné vaříme cca 3 - 3,5 hodiny. Mezitím si očistíme kořenovou zeleninu a nakrájíme ji na velké kusy.
  3. Poslední půl hodinu vaření masa přidáme zeleninu do hrnce a společně uvaříme do měkka.
  4. Po 4 hodinách bude zelenina měkká a maso se bude rozplývat na jazyku. Dáme zeleninu a maso na talíř a přidáme silný, ale opravdu silný vývar z masa a zeleniny.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....

Countrylife.cz