Rajčata s česnekovým dresingem a bazalkou
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
15korun
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
15korun
Suroviny
Pokyny
  1. Příprava dresingu: Česnek si oloupeme a nakrájíme na plátky. Poté plátky posekáme nožem na co nejmenší kousky. Plochou stranou nože česnek pomačkáme tak, aby nám česnek pustil šťávu a opět posekáme.
  2. Do misky dáme česnek a přidáme olivový olej. Přidáme sůl. Přidáme pepř pomletý přes mlýnek kvůli lepší chuti a vůni nebo klasický mletý pepř.
  3. Pořádně promícháme. Necháme chviličku odležet. Před každým použitím dresing pořádně promícháme.
  4. Rajčata si omyjeme a nakrájíme na kolečka. Dáme je na talíř a přidáme dresing. Bazalkou posypeme celý talíř a rovnou servírujeme.