Pečený lilek s hovězím masem

Rychlý oběd plný zeleniny a masa. Velmi osvěžující a rychle stravitelné. Mleté hovězí se rychleji tráví a proto se hodí do fitness jako oběd či večeře.

Pečený lilek s hovězím masem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
2 porce 30 minut
Doba vaření
70 korun
Porce Doba přípravy
2 porce 30 minut
Doba vaření
70 korun
Pečený lilek s hovězím masem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
2 porce 30 minut
Doba vaření
70 korun
Porce Doba přípravy
2 porce 30 minut
Doba vaření
70 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Lilek rozkrojíme napůl. Vydlabeme vnitřní část a nakrájíme na menší kousky (použijeme jen část lilku). Maso dáme do misky. Omyjeme papriku a pokrájíme na kostky. Papriku a lilek dáme do misky společně s masem. Osolíme a opepříme a přidáme pokrájený česnek na drobno. Zamícháme.
  2. Vydlabaný lilek naplníme směsí masa a zeleniny a dáme do vyhřáté trouby na 150 stupňů na 15 - 20 minut.
  3. Mezitím si omyjeme salát, okurku a rajče. Pokrájíme a dáme do misky. Osolíme opepříme a zamícháme.
  4. Jakmile bude lilek hotový. Rovnou servírujeme společně se salátem.
Sdílet tento recept
1 komentář

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....