Pečený candát s mrkví a polníčkem | Paleo recepty
Countrylife.cz

Pečený candát s mrkví a polníčkem

728x90.gif

Dnes jsme si pro Vás připravili opravdovou lahůdku. Candát patří mezi nejchutnější ryby co se dají chytit na českém území. Patří mezi ušlechtilé druhy ryb a tzn. že je u něho zákonem stanovena minimální lovná délka. Z nutričního hlediska obsahuje 100 g candáta  – 19 % bílkovin a pouhých 0,7 % tuku + spousty vitamínů a minerálů což je vynikající do redukčních diet.

Pečený candát s mrkví a polníčkem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 30 MINUT
Doba vaření
100 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 30 MINUT
Doba vaření
100 korun
Pečený candát s mrkví a polníčkem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 30 MINUT
Doba vaření
100 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 30 MINUT
Doba vaření
100 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Candáta očistíme. Osolíme, opepříme a přidáme drcený kmín. Potřeme olivovým olejem a dáme péct do trouby na 180 stupňů na 18 - 20 minut.
  2. Mrkev očistíme a nakrájíme na vetší nudličky. Osolíme a opepříme. Orestujeme na olivovém oleji do měkka.
  3. Přidáme omytý polníček do pánve s orestovanou mrkví a restujeme ještě asi 30 vteřin.
  4. Mrkev s polníčkem dáme na talíř a přidáme upečeného candáta. Ihned servírujeme.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....

Countrylife.cz