Pečené paleo stehno s česnekem a žapmpiony
Porce Doba přípravy
1porce 30minut
Doba vaření
30korun
Porce Doba přípravy
1porce 30minut
Doba vaření
30korun
Pokyny
  1. Kuřecí stehno omyjeme. Nožem do něj uděláme pár řezů nožem. Rychleji se nám propeče. Osolíme a přidáme grilovací koření. Připravíme si plech a něj dáme pečící papír. Stehno vložíme na papír a zakápneme olivovým olejem. Dáme péct do trouby na 20 – 30 minut na 200 stupňů.
  2. Žampiony si omyjeme a nakrájíme na plátky. Dáme restovat do pánve společně s olivovým olejem. Osolíme a opepříme. Jakmile budou žampiony hotové přidáme si nakrájený česnek na plátky.
  3. Do směsi žampionu a česneku přidáme muškatový ořech, který jsme si na struhadle nastrouhaly. Pozor – Muškátový ořech je velice aromatický. Doporučuju opatrně přidávat. Celou směs cca 1 min restujeme.
  4. Směs dáme na talíř a přidáme kuřecí stehno. Ihned servírujeme