Ovocný paleo salát se žlutým melounem a rybízem | Paleo recepty
Countrylife.cz

Ovocný paleo salát se žlutým melounem a rybízem

Dnes jsme si pro Vás připravili fresh ovocný salát. Díky kyselejší chuti rybízu je tento salát přímo osvěžující v letním období. Červený rybíz má vysoký obsah vitamínu C a draslíku. Už jen v pouhých 100 gramech je obsažena celá denní dávka vitamínu C a díky tomu také zlepšuje fungování imunitního systému. Bylinkáři již tradičně doporučují šťávu z červeného rybízu při léčbě horečky. Šťáva v letním období hodně osvěžuje.

Ovocný paleo salát se žlutým melounem a rybízem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
20 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
20 korun
Ovocný paleo salát se žlutým melounem a rybízem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
20 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
20 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Žlutý meloun si rozpůlíme a lžící vydlabeme pecky. Rozpůlíme půlku na půl a nožem odřízneme dužinu od slupky. Nakrájíme libovolně na kostky
  2. Banán zbavíme slupky a nakrájíme na plátky
  3. Broskev omyjeme. Rozpůlíme na půl. Odstraníme pecku a nakrájíme libovolně na kostky.
  4. Rybíz omyjeme a odstraníme větvičky a nečistoty až nám zbydou čišté plody.
  5. Veškeré ovoce dáme do misky a promícháme. Ihned servírujeme.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....