Masové koule s chřestem | Paleo recepty
Countrylife.cz

Masové koule s chřestem

Jednoduchý recept, který svoji kombinací je naprosto úžasný. Kvalitní maso, které si necháte namlít přímo u řezníka + koření a chřest, který patří mezi gurmánskou lahůdku. Nejlepší je zelený, ale pro dnešní recept jsme si připravili bílý chřest. Stačí dvě kvalitní suroviny a máte plnohodnotné jídlo.

Masové koule s chřestem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 30 minut
Doba vaření
30 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 30 minut
Doba vaření
30 korun
Masové koule s chřestem
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 30 minut
Doba vaření
30 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 30 minut
Doba vaření
30 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Mleté maso dáme do mísy. Přidáme sůl, pepř a veškeré koření dle chuti. Pečlivě promícháme.
  2. Z masa si vytvoříme koule nebo tvar, který se nám líbí a dáváme je na plech s pečícím papírem. Pokapeme olivovým olejem. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 15 - 20 minut.
  3. Chřest si oloupeme nejlépe škrabkou na zeleninu nebo přímo škrabkou na chřest. Dáme vařit do osolené vroucí vody na 5-8 minut. Doba vaření záleží na tloušťce chřestu.
  4. Chřest vyndáme z vody a rovnou servírujeme. K chřestu přidáme upečené masové koule.
Sdílet tento recept
2 komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....