Kaki pyré s broskví | Paleo recepty
Countrylife.cz

Kaki pyré s broskví

Perfektní svačinka nebo dezert v letních měsících. Je Vám horko a potřebujete se zchladit? Vyzkoušejte zamrazené kaki pyré s broskví.

Kaki je sladký plod ze Španělka. Nejen, že dodá tělu energii, ale také obsahuje mnoho vitaminu A. Dále pak fosfor a hořčík. Posiluje imunitní systém a metabolismus. Napomáhá stresu a nervozitě. Ve fitness má využití právě proto, že zmírňuje svalové potíže a přispívá k pevnosti kostí.

Broskve jsou z 90% plné vody. Obsahují mnoho vitaminu A, B a C, ale i minerální látky jako vápník, sodík, draslík a železo. Broskve mají detoxikační účinek na organismus. Působí blahodárně při hubnutí a dietách.

Kaki pyré s broskví
Print Recipe
Porce Doba přípravy
5 porcí 20
Doba vaření
60 korun
Porce Doba přípravy
5 porcí 20
Doba vaření
60 korun
Kaki pyré s broskví
Print Recipe
Porce Doba přípravy
5 porcí 20
Doba vaření
60 korun
Porce Doba přípravy
5 porcí 20
Doba vaření
60 korun
Suroviny
  • 10 kusů kaki hodně zralé
  • 1 kus broskev měkká, zralá
Porce: porcí
Pokyny
  1. Kaki si ze spodní části ořízneme. Nařízneme jej ze 4 stran tak aby se slupka dala otevřít. Vnitřní část (dužinu) vydlabeme lžící a na desce ji nožem rozmělníme. Dáme do misky. Pokud použijeme tyčový mixér dáme dužinu z kaki do misky a rozmixujeme.
  2. Broskev si omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Přidáme do misky s kaki a promícháme.
  3. Takto připravené pyré nandáme do menších mističek a dáme zamrazit.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....

Countrylife.cz