Hovězí svíčková s houbami a celerovou natí

Dnes jsme si pro Vás připravili opravdovou lahůdku. Hovězí svíčková je TOP mezi hovězím masem. Kombinace s houbami a celerovou natí je jednoduchá a přitom důsledná na chuť pokrmu. Pro dnešní recept jsme použili houby ,,babka,, nebo-li hřib žlutomasý (suchohřib). Celerová nať – Posiluje imunitu, má antioxidační účinky, pozitivní vliv na krvetvorbu, má vliv na srážení krve (obsahuje velké množství vitamínu K).

Hovězí svíčková s houbami a celerovou naťí
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Hovězí svíčková s houbami a celerovou naťí
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Maso si omyjeme. Nakrájíme dva cca 100 g plátky. Osolíme a opepříme. Do rozpálené pánve dáme olivový olej a maso vložíme do pánve.
  2. Jakmile bude maso orestované vyndáme ho na talíř. Houby si předem namočíme do vody. (nejlépe čerstvé) Orestujeme na pánvi na výpeku.
  3. Jakmile budou houby orestované, přidáme nasekanou celerovou nať ( čím více tím lépe ) Krátce promícháme a orestujeme.
  4. Maso vložíme na talíř a přidáme orestované houby.
  5. Ihned servírujeme.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....