Vařené hovězí na cibulce | Paleo recepty
970x300.jpg

Vařené hovězí na cibulce

728x90.gif

Hovězí zadní je plné bílkovin. Příprava dušením dodá masu perfektní chuť a maso je měkké. Dobře uvařené hovězí se samo rozpadá na jazyku. Pokud máte rádi maso tak toto je výborný recept právě pro Vás. Masu dodá chuť cibulka, sůl a pepř.

Vařené hovězí na cibulce
Print Recipe
Porce Doba přípravy
4 - 5 porcí 2 hodiny
Doba vaření
200 korun
Porce Doba přípravy
4 - 5 porcí 2 hodiny
Doba vaření
200 korun
Vařené hovězí na cibulce
Print Recipe
Porce Doba přípravy
4 - 5 porcí 2 hodiny
Doba vaření
200 korun
Porce Doba přípravy
4 - 5 porcí 2 hodiny
Doba vaření
200 korun
Suroviny
Porce: porcí
Pokyny
  1. Maso si omyjeme a nakrájíme na plátky cca 1 - 2 cm. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na drobno. Do hrnce dáme olej a orestujeme cibulku dozlatova.
  2. Přidáme do hrnce maso a ze všech stran orestujeme tak, aby se maso zatáhlo. Osolíme a opepříme. Přidáme vodu a dusíme do měkka.
  3. Jakmile bude maso měkké. Rovnou servírujeme.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....