PALEO GUTS! Nabušené jídlo pro sportovce! | Paleo recepty
970x300.jpg

PALEO GUTS! Nabušené jídlo pro sportovce!

Paleo Guts (Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem)
728x90.gif

Dnešní recept jde pod povrch! Jde do hloubky. Je plný minerálů. Je paleo. Je hotový za 30 minut a je extrémně výživný! A co Vy? Máte kuráž?

PALEO GUTS | Dušená drůbeží SRDCE a ŽALUDKY v pikantním Kopřivovém vývaru se Zázvorem
Print Recipe
Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem chutnají skvěle. A navíc Vám dodají spoustu síly. Málokde byste hledali více živin a chuti. Lahodnou večeři z vnitřností si zkrátka oblíbíte. Vnitřnosti obsahují kvalitní bílkoviny, vitamíny PP, taurin a mají vysoký obsah minerálních látek (železo, fosfor, vápník). Vše ještě znásobeno bylinkami, kterými se to v receptu jenom hemží. Jdete do toho?
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
PALEO GUTS | Dušená drůbeží SRDCE a ŽALUDKY v pikantním Kopřivovém vývaru se Zázvorem
Print Recipe
Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem chutnají skvěle. A navíc Vám dodají spoustu síly. Málokde byste hledali více živin a chuti. Lahodnou večeři z vnitřností si zkrátka oblíbíte. Vnitřnosti obsahují kvalitní bílkoviny, vitamíny PP, taurin a mají vysoký obsah minerálních látek (železo, fosfor, vápník). Vše ještě znásobeno bylinkami, kterými se to v receptu jenom hemží. Jdete do toho?
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
Porce Doba přípravy
5 porcí 30-40 minut
Doba vaření
80
Pokyny
  1. Na kachním sádle opečeme na kostičky nakrájenou slaninu a přidáme najemno nakrájenou cibuli
  2. V hmoždíři rozmělníme kmín, rozmarýn, černý pepř a lístky šalvěje a spolu s paprikou vsypeme k dozlatova opečené cibluli
  3. Přidáme vnitřnosti a sůl, stlumíme plamen na polovinu a dusíme 20 minut
  4. V malém rendlíku připravíme 250 ml kopřivového vývaru (do vroucí vody vsypeme kopřivy a zprudka vaříme po dobu 10 minut, necháme pět minut vyluhovat)
  5. Do hrnce přidáme nadrobno nakrájený čerstvý zázvor, jalovec, bobkový list, jablečnou šťávu a přes sítko zalijeme kopřivovým vývarem
  6. Promícháme a necháme pod pokličkou pár minut dojít . Bylinky v receptu dodají pokrmu neopakovatelnou chuť a vůni.
  7. Příloha? Užijte si Paleo Guts jen tak.
    Paleo Guts (Dušená drůbeží srdce a žaludky v pikantním kopřivovém vývaru se zázvorem)
  8. The Guts. Paleo Guts!
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....