Hovězí svíčková s cuketou a kari | Paleo recepty
970x300.jpg

Hovězí svíčková s cuketou a kari

728x90.gif

Hovězí svíčková je maso získávané zespodu posledních hrudních a bederních obratlů.  Hovězí svíčková bývá často označována za nejkvalitnější část hovězího masa, používá se na bifteky, tatarské bifteky, někdy je dušena v celku, na tmavé omáčce, často se smetanou. Kombinace zeleniny, kari a hovězí svíčkové je naprostá lahůdka a obsahuje hodně vitamínů.

Hovězí svíčková s cuketou a kari
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Hovězí svíčková s cuketou a kari
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 25 minut
Doba vaření
125 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Maso si omyjeme. Nakrájíme dva cca 100 g plátky. Osolíme a opepříme. Do rozpálené pánve dáme olivový olej a maso vložíme do pánve.
  2. Jakmile bude maso orestované vyndáme ho na talíř. Rajčata, cuketu a papriku omyjeme a zbavíme nečistot. Nakrájíme na libovolné kousky. Dáme do misky. Osolíme, opepříme a přidáme kari (dle libosti). Zamícháme a orestujeme na výpeku v pánvi. Můžeme přidat olivový olej.
  3. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Až bude zelenina měkká přidáme česnek do pánve. Restujeme cca 1 minutu, aby se spojili chutě.
  4. Maso si nakrájíme na kostky nebo plátky a přidáme do orestováné zeleniny v pánvi.
  5. Promícháme a ihned servírujeme
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....