Banánový trhanec s kaki | Paleo recepty
970x300.jpg

Banánový trhanec s kaki

728x90.gif

Existuje snad lepší snídaně než tato? Určitě ano, ale banánový trhanec s kaki je dokonalou snídaní, která má v sobě mnoho pro tělo prospěšných látek. Kaki se využívá i v dietách jelikož obsahuje velké množství vlákniny. Obsahuje hodně vody.

Kaki je sladký plod ze Španělka. Nejen, že dodá tělu energii, ale také obsahuje mnoho vitaminu A. Dále pak fosfor a hořčík. Posiluje imunitní systém a metabolismus. Napomáhá stresu a nervozitě. Ve fitness má využití právě proto, že zmírňuje svalové potíže a přispívá k pevnosti kostí.

Banánový trhanec s kaki
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
25 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
25 korun
Banánový trhanec s kaki
Print Recipe
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
25 korun
Porce Doba přípravy
1 porce 10 minut
Doba vaření
25 korun
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Banán si oloupeme a přímo na desce jen rozmělníme vidličkou. Dáme jej do misky a přidáme dvě vejce.
  2. Kaki seřízneme z vrchní strany a vydlabeme dužinu lžící. Dáme na desku a dužinu pokrájíme dostatečně nožem tak, aby nám vzniklo pyré. Cca jedno kaki přidáme do misky a celé zamícháme. Zbytek pyré necháme nakonec.
  3. Na rozehřátou pánev kápneme olivový olej a naběračkou lijeme směs do pánve. Opékáme z obou stran stejně jako palačinky.
  4. Opečené a potrhané těsto dáme na talíř a přidáme pyré z kaki.
Sdílet tento recept

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zeleninový salát s vejcem

Tento skvělý recept můžete vzužít jako snídani, oběd, svačinu či večeři....

Krůtí špíz

Tradiční hovězí guláš

Silná chuť. Bílkoviny, železo, vitamíny Bl, B2.  Bez příloh. Bez lepku....